Get Adobe Flash player

PostHeaderIcon Nyár fesztivál ELMARAD!

Mint azt bizonyára mindannyian tudjuk, a kormány júliusi intézkedési értelmében helyben maradtak a már érvényes szabályozások a gyülekezéssel kapcsolatban, ami sajnos a falunapokat is érinti: így a továbbra sem tarthatók 500 főnél nagyobb létszámú "csoportosulások", legalábbis a már jól ismert körülmények között.

NYFelmarad

Rendezvényeink megszervezése során elsődleges szempont az azon résztvevők biztonsága, ezért fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos adatokat, híradásokat és kormányzati kommunikációt, továbbá megtesszük a szükséges óvintézkedéseket. A folyamatos tájékozódás eredményeképpen hivatalos információhoz jutottunk, hogy a szomszédos községben, Pilisborosjenőn hatósági karantén került elrendelésre, pozitív COVID fertőzöttel történt érintkezés miatt.

Figyeljük a törvények adta lehetőségeinket, és ennek megfelelően fogjuk megtervezni a jövő évi programjainkat. A fellépők teljes együttműködésük mellett biztosítottak arról, hogy az érvényben lévő szerződéseink alapján jövő júniusban megtartásra kerülnek az idei falunapok elmaradt koncertjei. További megegyezés történt azon fellépőkkel, akiknek előlegutalás is teljesítésre került, hogy a nevezett összegek a 2021. júniusában megtartott koncertekre kerülnek beszámításra, ezzel csökkentve a 2021 ezen jellegű költségeit.

A képviselő-testülettel egyetértésben és teljes támogatásukkal került meghozatalra a döntés, mindannyiunk érdekében. Kérem, hogy ez ügyben legyen mindenki türelemmel, őszintén reméljük, hogy a közeljövőben pozitív hírekkel fogunk tudni szolgálni.

Laboda Gábor

polgármester

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark

PostHeaderIcon Tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket arról, hogy a Polgármesteri Hivatal 

2020. július 27-től
2020. augusztus 7-ig
nyári igazgatási szünetet tart.

nyári igazgatási szünetet tart.további részletek

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark

PostHeaderIcon ÜRÖMI ÜGYSEGÉDJÉNEK ÜGYFÉLFOGADÁSA

ugyseged

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark

PostHeaderIcon Megszüntető határozat

A vizek kártételei védekezés szabályairól szóló 232/1996 (XII.26) Kormány rendelet 13.§.(1). bekezdése szerinti jogkörömben eljárva Üröm község közigazgatási területére vonatkozóan 2020. június 29 napján 14.00 órától érvényben lévő III. fokozatú vízkárelhárítási készültséget

2020. júlis 20. napján 16.00 órától

megszüntetem.

További részletek

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark

PostHeaderIcon Tisztelt Lakosság!

PalterraHungáriaÖrömmel tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot,hogy a Palterra Hungária Kft lett az új közszolgáltató Ürömön.

Tevékenységi körünkbe emésztők.zsírfogók, olajfogók és egyéb folyékony, illetve iszapszerű hulladékok szippantása és elszállítása tartozik.

Vállaljuk nagyvállalatok,kis cégek és magánszemélyek tárolóinak tisztítását.

Szippantós gépjárművünk 10 köbméteres kapacitással rendelkezik.

Korrekten, pontosan köbméterenként számlázunk.

Most bevezető 50% kedvezményt nyújtunk címenként az első szippantásból.

Cégünk Üröm Község Önkormányzattal kötött közszolgáltatói szerződést ,de egyéb más településeken is teljesítjük a felmerülő igényeket.

A Palterra Hungária Kft a hulladék elszállítást az előírásoknak megfelelően kezeli.

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark

PostHeaderIcon Felhívás - Parlagfű elleni védekezés és gyommentesítés végrehajtására

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a gyomnövény, az allergiát okozó növényállomány elterjedése komoly egészségügyi, mezőgazdasági és gazdasági károkat okozhat, amely ártalmatlanítással, az elterjedésük visszaszoritásával megelőzhető.

További információk

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark