Tisztelt ürömi lakosok!

Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki, mely Kormányrendelet 2020.november 4-én lépett hatályba.

A kihirdetett veszélyhelyzetet figyelembe véve 2020. november 9 ( hétfő) napjától az Ürömi Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpont foglalással történik.

Az időpont kérhető telefonon : 26/350-054 / 102 mellék, illetve központi e-mailban: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Az ügyfélfogadás csak a hivatalos ügyfélfogadási időpontokra kérhető: Hétfő: 13-16 óra, Szerda: 8-12 13-17 óráig, Pénteken: 8-12 óráig.

Ügyfélfogadási időn kivül a Hivatal kapuja zárva tart.

Az időponttal rendelkező ügyfél csak maszkban és a bejárati ajtónál elhelyezett automata kézfertőtlenítő használatát követően tudja ügyeit intézni.

Kérjük az ügyfeleket, hogy lehetőség szerint elektronikus úton intézzék ügyeiket, ügyfélkapujukon keresztül vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. központi e-mailre , illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailre küldhetik kérelmeiket.

Köszönjük együttműködésüket. Üröm, 2020. november 05.

Laboda Gábor sk. - polgármester, Szabóné dr. Bartholomaei Krisztina - jegyző


Tisztelt ürömi lakosok!

Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki, mely Kormányrendelet 2020.november 4-én lépett hatályba.

A különleges jogrend bevezetésével ismételten alkalmazni kell a veszélyhelyzetre vonatkozó sajátos irányítási szabályokat, amelyet az alábbiak szerint valósul meg a településen.

A veszélyhelyzet időtartama alatt Üröm Község Önkormányzat Képviselő-testülete, az Önkormányzat bizottságai valamint a Német Nemzetiségi Önkormányzat Üröm, nem ülésezik , a Községi Önkormányzat Képviselő-testületének feladat -és hatásköreit Laboda Gábor polgármester, míg a Nemzetiségi Önkormányzat feladat -és hatásköreit Mayer József elnök gyakorolja.

A 2020.november 25 napján 15 órára meghirdetett közmeghallgatás személyes jelenlét nélkül kerül megtartásra.

A kérdéseket írásban - elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, vagy levélben az Ürömi Polgármesteri Hivatal ( 2096 Üröm, Iskola u.10.) címre lehet elküldeni 2020.november 24 ( kedd) 15 óráig.

A kérdések és az arra adott válaszok a község honlapján www.urom.hu 2020.november 27. napján 14 óráig közzétételre kerülnek. Üröm, 2020. november 05.

Laboda Gábor sk. - polgármester, Szabóné dr. Bartholomaei Krisztina - jegyző

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark