A 2020. május 20-án megjelent 215/2020 (V.20.) kormányrendelet alapján Intézményünk 2020. május 25-től (hétfő) a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működik tovább.

A 2020. május 4-étől érvényben lévő ügyeleti ellátást érintő korlátozások (mind a nyitvatartási idő, mind a létszámkorlátozás tekintetében) eltörlésre kerülnek.

Ezek alapján a veszélyhelyzet előtti jogszabályok érvényesek.

Az óvodai ellátási igényt az ellátást megelőző hétköznap reggel 9-ig kérjük jelezni a következő elérhetőségeken: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A rendkívüli zárva tartás ideje alatt a fertőtlenítő takarítást és a tisztasági festést elvégeztük az intézmény teljes területén.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása alapján betartjuk a megelőzés érdekében előírt utasításokat. Ehhez az intézményt fenntartó ürömi Önkormányzat a szükséges feltételeket továbbra is biztosítja.

Fenti előírásoknak megfelelően kérjük az óvodába való belépéskor a bejáratokhoz elhelyezett kézfertőtlenítő használatát, valamint az öltözőben való tartózkodáskor a felnőttek részéről a maszk viselését.

Az óvodába csak egészséges gyermek hozható!

A fenntartó 38/2020 (V.21.) határozata alapján az óvoda nyári zárása az alábbiak szerint változott:

2020. július 27-től 2020. augusztus 2-ig ügyelet
2020. augusztus 3-tól 2020. augusztus 9-ig zárva tartás

Nyitás a nyári szünet után: 2020. augusztus 10-én

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark