Üröm Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 75/2018. (V.30.) KT. határozatával, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet – továbbiakban: R. - szabályai szerint teljes eljárásban településrendezési eszközeinek módosítását kezdeményezte.

 

A R. szerinti teljes eljárás keretében a településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat módosításának tervezete elkészült.

 (Ide kattintva letölthető)

A tervezet tanulmányozható Üröm Község honlapján és a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájában ügyfélfogadási időben.

 

Kérjük, hogy észrevételeiket tegyék meg 2019. május 16-ig az Önkormányzatnak címzett levélben – Települési főépítész - 2096 Üröm, Iskola utca 10. vagy email útján – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 

A módosítás tervezetéről 2019. május hó 08-án 11 órakor a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében lakossági fórumot tartunk, ahol személyesen is feltehetik kérdéseiket, majd a tájékoztatás alapján tehetik meg írásban – az előző bekezdésben jelzett módon – észrevételeiket 2019. május 16-ig.

 

 

2019. április 25.

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmark